TV 2 Lorry

TV 2 Lorry

Podcaster
23 Follower 23 Follower
Profilo
Episodi
70 Episodi
Show
 • Bogforum
  Bogforum
  Categoria: Libri
  11 Puntate
  Bogforum i Bella Center samler hvert år forfattere og bogelskere. TV2 Lorry er også med – og fra vores scene interviewer vi flere af hovedstadsområdets store forfattere, som er klar til at fortælle om deres nyeste bog – og om, hvad deres bøger betyder for dem, rent personligt.
 • Fra min vinkel
  Fra min vinkel
  Categoria: News
  8 Puntate
  I hvert program er du i selskab med vært Pauline Kloster, som besøger forskellige mennesker, og høre om deres synspunkter på en given historie TV2 lorry har dækket i ugens løb.
 • Madrevolutionen
  Madrevolutionen
  Categoria: Storia
  4 Puntate
  Landbohøjskolen på Frederiksberg har spillet en vigtig rolle for, at vi i dag har sunde og sikre fødevarer, der kan holde sig i længere tid. Stedet spiller stadig en vigtig rolle for, at vi i fremtiden kan sikre mad nok til klodens voksende befolkning på en bæredygtig måde. Få indsigt i fødevarevidenskabens banebrydende udvikling og ... Maggiori informazioni
 • PERSPEKTIV
  PERSPEKTIV
  41 Puntate
  Tager vores børn skade af mange timers computerspil? Hvordan ændrer naturkatastrofer os mennesker? Og hvordan går det med vores mange dialekter?

  Få perspektiv på livet og svar på de store spørgsmål, når hovedstadsområdets førende forskere slår hjernen til og giver deres bud i programmet Perspektiv.

  Perspektiv er lavet i samarbejde med ... Maggiori informazioni
 • RUC Undersøger
  RUC Undersøger
  Categoria: Università
  6 Puntate
  Er reglerne gode nok, når danskere kommer til skade og søger erstatning hos deres forsikringsselskab?
  Skaber markedsføring for online-casinospil flere ludomaner?

  Det er bare noget af det du kan blive klogere på i programmet ”RUC Undersøger” – et program der går tæt på problemstillinger i vores samfund i dag. Det er journaliststuderende ... Maggiori informazioni
Follower
  Following
   iAB member
   Copyright 2019 - Spreaker Inc. a Voxnest Company - Crea un podcast - New York, NY
   Aiuto